LOGEREN IN INGE’S HUUSKE ? KLIK OP DEZE LINK


Sluiten
 • Ideaal Berner Wellness centrum

  Zelfs honden met een fysiek of psychisch probleem zijn in Inge’s Huuske veilig. Uniek.

  Familie Vonk, Heerlen

  Ideaal Berner Wellness centrum | Familie Vonk, Heerlen
 • TE gezellig !

  Ben bang dat er een keer komt dat onze twee berners niet meer mee naar huis willen… Hier kan geen baasje tegenop !

  Familie Kaarsgaren, Den Dungen

  TE gezellig ! | Familie Kaarsgaren, Den Dungen
 • Dierenliefde en aandacht

  Inge’s Huuske, wat een fantastisch vakantie-adres voor onze Moos ! De boerderij met Daele speciaal voor de honden, een Speelveld met Animatie-team en een heuse Berner chill room.

  Machiel en Maaike uit Amersfoort

  Dierenliefde en aandacht | Machiel en Maaike uit Amersfoort

nieuws

Heel slecht nieuws

2 januari, 2017 | Geschreven door Inge's Huuske | In de categorie: ,

Heel slecht nieuws

Vrolijke Henriette !

Op zondag 1 januari (Nieuwjaarsdag) hadden wij een pyjama-dag ingelast, lekker luieren, het was laat vannacht (samen met mijn mams) en zijn daarmee best moe (want de hondjes staan toch alweer om 7.00u. naast hun mandje). Wij beginnen altijd onze Nieuwjaarsdag met het Nieuwjaarsconcert in Wenen (traditie bij onze beiden ouders ook altijd geweest) en het Skischans-springen in Garmisch. We verheugen ons altijd op deze lazy dag. Lekker met de hondjes om ons heen, want die zijn ook lui na zo’n nacht. Het vele vuurwerk dit jaar heeft de gemoederen wel vannacht wat beziggehouden. Nova heeft de hele avond en nacht in de bench gelegen, deurtje open, met dekens over de bench. Arme drol. De rest vond het niet zo spannend en heeft een beetje rondgelopen of heerlijk geslapen.

In de avond van onze Nieuwjaarsdag rijden wij nog naar mijn broer in Velp om een vracht stoeptegels af te halen voor onze nieuwe moestuin. We zijn net weer onderweg naar huis, als wij horen dat Henriette naar het ziekenhuis onderweg is omdat zij een hersenbloeding heeft gehad en niet uit de epileptische aanval kan komen. Henriette leed al langere tijd aan dementie.
Wij rijden langs huis, begroeten onze honden snel even (ze krijgen nog snel iets lekkers van ons) om vervolgens weer direct naar het ziekenhuis te rijden. Daar zien wij onze lieve vrolijke noot (bijna 81 jaar) in haar ziekenhuisbedje (in coma) liggen.

We hebben door vervelende familie omstandigheden onze lieve Henriette alweer een tijdje niet gezien, hoe treurig is het dan dat je Henriette op deze manier ziet liggen. Je beseft dan maar weer dat het leven eindig is en dat het snel kan gaan. Een zeer verdrietig moment in ons levensboek. Henriette is door de artsen opgegeven, zij krijgt morfine tegen de pijn.

Op maandagavond gaan wij opnieuw naar het ziekenhuis, omdat Henriette inderdaad helaas ook echt is overleden. Je vreest altijd het ergste, maar als het dan ook gebeurd, is het verdriet nog zo groot. Het zwaarste bezoek aan een ziekenhuis ooit in ons leven !

Henriette was een prachtig mens, een wereldvrouw, altijd lol en humor, wat hebben wij met haar gelachen, een echte Rotterdamse (Schiebroek) met de echte Rotterdamse humor. Ik denk dat ik het daarom zo goed met Henriette kon vinden ! Zij was altijd geïnteresseerd in anderen, stond nooit op de voorgrond. Ondanks dat Henriette al langer geen goede gezondheid had, bleef Henriette optimistisch, bleef Henriette naar de toekomst kijken. Zij klaagde eigenlijk nooit, liet de positieve kant van het leven voorgaan. Een vrouw uit duizenden ! Het was dan ook de vrolijkste noot in de familie.

Lieve Henriette, ondanks dat wij jou alweer een tijdje niet hadden gezien (wat vind ik dat erg !), weet je dat wij intens van jou hebben gehouden. Ik zal jou altijd blijven herinneren als die vrolijke Rotterdamse met die gulle lach op je mond. Je was een echte schoonmoeder voor mij, zoals ik altijd gehoopt hebt, hoe een schoonmoeder zou zijn. Je was de tweede mams van Marti, maar ik voelde me bij jou ook echt als schoondochter. Jij was degene die zo graag mensen over de vloer had, jij was degene die wilde genieten van alles en iedereen. Wij blijven altijd van je houden, ik kan je nu ook gewoon vaker opzoeken, zoals ik ook het urnengrafje van de eerste mams van Mart onderhoud, zal ik het nu ook zeker voor jou onderhouden. Je was een lieve schat, Henriette !

Rust zacht, Henriette,

Inge

 

'