LOGEREN IN INGE’S HUUSKE ? KLIK OP DEZE LINK


Sluiten
 • Dierenliefde en aandacht

  Inge’s Huuske, wat een fantastisch vakantie-adres voor onze Moos ! De boerderij met Daele speciaal voor de honden, een Speelveld met Animatie-team en een heuse Berner chill room.

  Machiel en Maaike uit Amersfoort

  Dierenliefde en aandacht | Machiel en Maaike uit Amersfoort
 • TE gezellig !

  Ben bang dat er een keer komt dat onze twee berners niet meer mee naar huis willen… Hier kan geen baasje tegenop !

  Familie Kaarsgaren, Den Dungen

  TE gezellig ! | Familie Kaarsgaren, Den Dungen
 • Ideaal Berner Wellness centrum

  Zelfs honden met een fysiek of psychisch probleem zijn in Inge’s Huuske veilig. Uniek.

  Familie Vonk, Heerlen

  Ideaal Berner Wellness centrum | Familie Vonk, Heerlen

Informatie

Tarieven

aLieve berner eigenaren !

Wij zijn geen commerciële berneropvang en willen dat ook zeker nooit worden. Wij zijn een logeeradres waar uw berner serieus en liefdevol wordt verzorgd en waar uw hond zich thuis voelt. De prijs die wij berekenen is dan ook meer een onkostenvergoeding dan een commercieel tarief. Het tarief is bovendien inclusief voeding voor de berner.

Per 1 januari 2017 gelden de volgende tarieven:

Tarief voor 24-uur opvang: € 14,00  (per dag, per hond)
Van 08.00u.- 08.00u, dit is dus inclusief 4 maaltijden.

Tarief voor dagopvang: € 12,00- (per dag, per hond)
‘s Ochtends brengen en ‘s avonds halen, dit is dus inclusief 3 maaltijden.

Met dit bedrag dekken wij de kosten van voeding*, verzorging en huisvesting.

*) Indien u eigen voer wilt meenemen, dan kan dat altijd natuurlijk, dit is wel voor eigen rekening.

Voeding is inclusief

Wij voeren onze berners Prins Super of Prins Standaard (oudere honden), een kwalitatief zeer goede brok, waar wij jarenlang hele goede resultaten mee boeken. De voeding geeft een goede opbouw van botten, gewrichten en is bovendien speciaal ontwikkeld voor een gezonde vacht.

Daarnaast krijgen de honden bij ons altijd wel iets extra’s in hun voeding, zoals Sardientjes (erg lekker en vooral goed voor de vacht vanwege Omega 3), gekookte eitjes (vooral erg lekker), maar ook lekkere andere (goede kwaliteit) brokjes voor de afwisseling. Eén keer per week krijgen alle honden bij ons vers vlees (Lotgering). Dit is puur voor de afwisseling.

Uiteraard ontbreken de lekkere en veelal ook gezonde snoepjes ook niet (kabeljauw huid, long, kippensnacks, diverse botjes). Mocht uw hond op één of andere manier bepaalde snoepjes niet verdragen (allergie of andere onwenselijke reacties), geeft u dat dan duidelijk bij ons aan, dan houden wij hier rekening mee. Uw hond krijgt dan snoepjes die hij of zij wel goed kan verdragen.

Indien uw hond meerdere weken bij ons verblijft, zullen wij uw hond vooraf op onze weegschaal wegen, zodat wij ook goed in de gaten kunnen houden dat uw hond niet te sterk afvalt of juist aankomt. Wij hebben een druk programma voor uw hond, geven mogelijk ander voer dan uw hond thuis gewend is. Dat zou ertoe kunnen leiden dat uw hond (ongewenst) teveel zou kunnen afvallen of in gewicht zou kunnen toenemen. Uiteraard houden wij daar rekening mee met de dagelijkse portie voor uw hond.

 

'