LOGEREN IN INGE’S HUUSKE ? KLIK OP DEZE LINK


Sluiten
 • Dierenliefde en aandacht

  Inge’s Huuske, wat een fantastisch vakantie-adres voor onze Moos ! De boerderij met Daele speciaal voor de honden, een Speelveld met Animatie-team en een heuse Berner chill room.

  Machiel en Maaike uit Amersfoort

  Dierenliefde en aandacht | Machiel en Maaike uit Amersfoort
 • TE gezellig !

  Ben bang dat er een keer komt dat onze twee berners niet meer mee naar huis willen… Hier kan geen baasje tegenop !

  Familie Kaarsgaren, Den Dungen

  TE gezellig ! | Familie Kaarsgaren, Den Dungen
 • Ideaal Berner Wellness centrum

  Zelfs honden met een fysiek of psychisch probleem zijn in Inge’s Huuske veilig. Uniek.

  Familie Vonk, Heerlen

  Ideaal Berner Wellness centrum | Familie Vonk, Heerlen

Informatie

Nuttige info

Een vakantie voor uw Berner in vakantieboerderijInge’s Huuske wordt voor uw Berner een waar feest ! Uw Berner heeft alle gelegenheid om er samen met een aantal vriendjes en vriendinnetjes en gastvrouw Inge zelf, een heerlijke vakantie van te maken.

Om ervoor te zorgen dat u als eigenaar enig idee heeft waar uw hond voor kortere of langere periode terechtkomt en om uw hond de kans te geven een beetje aan de andere honden en omgeving te wennen, vragen wij u altijd eerst eens samen met u hond naar ons toe te komen. Daarbij kunnen wij in ieder geval een aantal zaken bespreken die voor u als Berner bezitter voor uw hond van belang zijn. Wij vinden het sowieso leuk om ook ú eerst eens te kunnen ontmoeten, zodat wij ook begrijpen hoe uw hond zich bij u thuis voelt.

Voor een eerste bezoek vragen wij u met ons contact op te nemen via telefoon (0315-323020) of via email.

Dé vakantie, lang weekendje-uit, dagje uit…

Én….als u na een eerste bezoek aan onze vakantieboerderij Inge’s Huuske besloten heeft om uw lieve Berner, andere lieve hond of kat bij ons te laten logeren en u komt uw huisdier bij ons brengen, wil ik u vragen om in ieder geval te denken aan de volgende zaken:

 • Vaccinatieboekje of Europees paspoort.
 LET OP: denk aan het vroegtijdig vaccineren van uw huisdier!
 • Medicijnen die uw huisdier gebruikt.
 • Een kleed, kussen of handdoek waar de hond of kat duidelijk nog zijn geur van thuis aan kan herkennen (dit om uw dier sneller thuis te kunnen laten voelen!).
 • Eventueel de riem, waar u hond gewend aan is om aan te worden uitgelaten.
 • En de ingevulde en ondertekende overeenkomst ‘vakantieboerderij Inge’s Huuske’

LET OP: als u specifieke commando’s aan uw berner hebt geleerd of u specifieke zaken over uw berner aan ons kwijt wilt (voeding, gewoontes en/of afwijkend gedrag), kunt u dat op ons intekenformulier aangeven.

Wat hoeft u niet mee te brengen…
Manden en kleedjes zijn bij ons genoeg aanwezig, voor zowel grotere- als kleinere ‘honden-exemplaren’. Mocht uw hond juist gewend zijn aan een bench om in te slapen, ook daar zijn er twee van bij ons aanwezig (de grootste formaten, gebruikt als bench toen Bruno en Thomas nog klein waren!). Geeft u dit even aan als u uw hond bij ons brengt, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Wij hebben voor onze Berners Prins Super voer beschikbaar. Voor de kleinere hondjes die wij te logeren krijgen hebben wij naast Prins Super voor de lekkerbekken ook nog Frolic. Dit voer wordt uw hond 3 x daags aangeboden en is in de prijs inbegrepen.

 Mocht u tóch uw hond aparte voeding willen geven, dan kan dat natuurlijk altijd, dit is dan wel voor uw eigen rekening. Mocht u uw hond maximaal 2 x daags willen voeden, dan kan dat natuurlijk ook altijd, houdt u er dan wel rekening mee dat de andere honden ‘s middags wel een extra ronde eten krijgen, wat niet altijd leuk is voor uw hond als hij/zij dan niets krijgt. Misschien kunnen wij dan afspreken dat uw hond in ieder geval een klein handje met de andere honden mee-eet!

'