LOGEREN IN INGE’S HUUSKE ? KLIK OP DEZE LINK


Sluiten
 • Dierenliefde en aandacht

  Inge’s Huuske, wat een fantastisch vakantie-adres voor onze Moos ! De boerderij met Daele speciaal voor de honden, een Speelveld met Animatie-team en een heuse Berner chill room.

  Machiel en Maaike uit Amersfoort

  Dierenliefde en aandacht | Machiel en Maaike uit Amersfoort
 • TE gezellig !

  Ben bang dat er een keer komt dat onze twee berners niet meer mee naar huis willen… Hier kan geen baasje tegenop !

  Familie Kaarsgaren, Den Dungen

  TE gezellig ! | Familie Kaarsgaren, Den Dungen
 • Ideaal Berner Wellness centrum

  Zelfs honden met een fysiek of psychisch probleem zijn in Inge’s Huuske veilig. Uniek.

  Familie Vonk, Heerlen

  Ideaal Berner Wellness centrum | Familie Vonk, Heerlen

Informatie

Introductie

Tom en Vriendje

Tom en Vriendje

Welkom bij Inge’s Huuske, een unieke vakantieboerderij voor Berner Sennenhonden in het Oosten van het land. Wij vangen op kleine schaal lieve Berners op. Wij hebben zelf lieve Berners, een lieve Jack Russel en een pittige Boeren Fox. De honden hebben bij ons zowel binnen als buiten veel ruimte om te bewegen. Wandelen doen de honden in het nabij gelegen bos en spelen doen ze op ons afgesloten terrein. Eten en slapen doen de Berners bij ons in huis. Wij hebben geen kennels of hokken, de honden slapen gewoon lekker vrij in ons huis.

Onze eigen honden

Roosje

Roosje

Om u een idee te geven welke berners wij zelf hebben en met welke honden uw hond zijn vakantie zal gaan doorbrengen, willen wij u direct graag kennis laten maken met onze berner kanjers !

Bekijk onze honden

Contact zoeken

Bruno

Bruno

Dus wilt u uw Berner Sennen tijdelijk plaatsen in een zeer hond-vriendelijke omgeving, neem dan contact met ons op. We beloven dat uw Berner een heerlijke tijd bij ons zal hebben. Inge’s Huuske ligt tien minuten rijden van de rijksweg A18, nabij Doetinchem. Tot ziens op onze Berner vakantieboerderij!

Contact zoeken

 

 

 

'