LOGEREN IN INGE’S HUUSKE ? KLIK OP DEZE LINK


Sluiten
 • Dierenliefde en aandacht

  Inge’s Huuske, wat een fantastisch vakantie-adres voor onze Moos ! De boerderij met Daele speciaal voor de honden, een Speelveld met Animatie-team en een heuse Berner chill room.

  Machiel en Maaike uit Amersfoort

  Dierenliefde en aandacht | Machiel en Maaike uit Amersfoort
 • TE gezellig !

  Ben bang dat er een keer komt dat onze twee berners niet meer mee naar huis willen… Hier kan geen baasje tegenop !

  Familie Kaarsgaren, Den Dungen

  TE gezellig ! | Familie Kaarsgaren, Den Dungen
 • Ideaal Berner Wellness centrum

  Zelfs honden met een fysiek of psychisch probleem zijn in Inge’s Huuske veilig. Uniek.

  Familie Vonk, Heerlen

  Ideaal Berner Wellness centrum | Familie Vonk, Heerlen

Informatie

Gastenboek

Welkom op het gastenboek van Inge’s Huuske !!

Wij zouden het leuk vinden als u na het verblijf van uw hond een berichtje achterlaat !

153 reacties in het gastenboek

 1. We kunnen altijd met een gerust hart op vakantie als Senna alias Veelvraatje bij Inge en Marti is! Deze keer was de labrador van mijn zusje ook mee en ze hebben een geweldig leuke week gehad! Senna en Spike konden zich helemaal uitleven met de andere honden, zijn vreselijk verwend en nu helemaal uitgeteld. Het is fantastisch om onze honden via de website te kunnen volgen, zo konden we lezen dat Senna dol is op gaten graven (sorry Inge) en Spike heel goed kan springen (sorry Inge)…… Bedankt weer voor de liefdevolle opvang en prachtige foto’s!
  Groetjes, familie Kemperman uit Lichtenvoorde

 2. Miranda Kemperman op 11 mei, 2015
 3. Het is altijd even slikken als we bij een tocht onze Berner Kilian niet mee kunnen nemen. Maar 16 uur op een boot waar ze uitgelaten moet worden op een stukje gras, terwijl ze geleerd heeft haar behoefte niet te doen in de buurt van mensen en alleen poept in bosjes, wordt vast geen succes. Gelukkig kunnen we boeken omdat er in Inge’s huuske plaats is voor onze Kiel. We waren bang dat ze na de operaties aan beide achterpoten daar niet meer terecht zou kunnen. Maar zo werkt het niet bij Inge en Marti. Die kiezen nooit de weg van de minste weerstand. Toen Kiel nog revalideerde werd er speciaal met haar gewandeld en ook nu het beter gaat kan ze er weer heerlijk terecht. Wat heeft ze er weer een heerlijke week gehad. Ze gaat altijd leuk met andere honden om, maar in Inge’s huuske is ze in haar element: heerlijk veel aandacht van haar mede-baasjes Inge en Marti en mee draaien in een echte roedel. Ze gaat regelmatig volledig uit haar dak en reageert ook na thuiskomst duidelijk enthousiaster op soortgenoten. Verblijf in het Berner-wellness-center is niet alleen heerlijk voor Kiel, maar ook heel goed voor haar sociale ontwikkeling. Ongelooflijk hoe in een huis met zoveel vaste en tijdelijke bewoners iedere hond zo sterk zijn eigen plek heeft en als individue wordt benaderd. Voor ons en voor Kiel is Inge’s huuske goud waard. Inge en Marti bedankt voor de opvang van Kilian en voor jullie vriendschap

 4. Frans en Anke op 19 april, 2015
 5. Onze kleine maar stoere boomer Guus heeft een nachtje op proef mogen logeren. Vrijdagochtend tegen 8 uur begon voor Guus 1 van de leukste logeerpartijtjes. Tussen alle andere honden heeft hij zich prima vermaakt, hij was onvermoeibaar! Dezelfde dag nog konden wij ontzettend leuke foto’s van Guus met zijn nieuwe vrienden zien op de site. Guus is inmiddels weer thuis en moet echt bijslapen van een ontzettend leuke dag en nacht. Als hij toch zou weten dat hij eind april voor een weekje op vakantie naar jullie gaat….
  Bedankt voor alle liefde en enthousiasme, knuffeltje van Guus en groetjes van ons.

 6. Angelique en Wouter op 1 maart, 2015
 7. Inge’s Huuske … het allerleukste sport- en spelkamp van Nederland!

  Zwieber en Koos zijn al weer bijna een week thuis én nog steeds aan het bijkomen van een zeer intensieve week in Gaanderen. Maar wat was het leuk … wanneer gaan we weer?
  Koos is pas 10 weken als hij bij Inge gaat logeren, best spannend vond ik dat, zo’n kleine beer al weer in een nieuwe omgeving. Maar Koos heeft het super gedaan én stond overal als haantje de voorste vooraan … Gelukkig kregen we hem nog wel mee naar huis, want iedereen smelt voor kleine Koos en wil hem zo meenemen. Ik geloof dat zelfs Marti weer een pup wil, haha.
  Dan onze grote beer Zwieber … ruim 60 kilo schoon aan de haak … een echte mannen-vriend, zo ondervond Inge, maar na 2 daagjes was ook deze knuffelbeer helemaal thuis. Hij heeft heerlijk gespeeld en gedold en is superfit (voor zijn 7,5 jaar) teruggekomen van dit trainingskamp. Hij doet alle vrouwtjes in ons Arnhemse bos versteld staan!

  Kortom, het leukste, mooiste, stoerste, liefste sport- en spelkamp (logeeer-adres) van Nederland.
  Top gedaan Inge … dank je wel!
  Liefs uit Arnhem!

 8. Zwieber en Koos uit Arnhem op 1 maart, 2015
 9. Lieve Inge en Marti,
  Bink is nu 3 dagen thuis.Hij heeft de afgelopen dagen veel geslapen.
  Je kan merken dat hij echt aan het bijkomen is van een fantastische tijd.
  Bink mist Marley volgens mij ook ontzettend.
  Wat hebben wij kunnen genieten van alle vakantiefoto’s ! Bink heeft meer foto’s van zijn vakantie dan dat wij hebben.

 10. Yvonne Stehouwer, Bink op 6 februari, 2015

Laat een bericht achter

'