LOGEREN IN INGE’S HUUSKE ? KLIK OP DEZE LINK


Sluiten
 • Dierenliefde en aandacht

  Inge’s Huuske, wat een fantastisch vakantie-adres voor onze Moos ! De boerderij met Daele speciaal voor de honden, een Speelveld met Animatie-team en een heuse Berner chill room.

  Machiel en Maaike uit Amersfoort

  Dierenliefde en aandacht | Machiel en Maaike uit Amersfoort
 • TE gezellig !

  Ben bang dat er een keer komt dat onze twee berners niet meer mee naar huis willen… Hier kan geen baasje tegenop !

  Familie Kaarsgaren, Den Dungen

  TE gezellig ! | Familie Kaarsgaren, Den Dungen
 • Ideaal Berner Wellness centrum

  Zelfs honden met een fysiek of psychisch probleem zijn in Inge’s Huuske veilig. Uniek.

  Familie Vonk, Heerlen

  Ideaal Berner Wellness centrum | Familie Vonk, Heerlen

Informatie

Gastenboek

Welkom op het gastenboek van Inge’s Huuske !!

Wij zouden het leuk vinden als u na het verblijf van uw hond een berichtje achterlaat !

153 reacties in het gastenboek

 1. Wat heb ik weer een doldwaze vakantie gehad bij Inge en Marti, niets is bij jullie te gek.
  Heb me weer helemaal uit kunnen leven in mijn prive-zwembadjes als de temperatuur te hoog werd, samen met mijn hondenvriendjes uiteraard.
  Om dan vervolgens heerlijk weg te duiken in de honden-chillroom op de heerlijke bank van Bruno of in een fijne stoel. Af en toe dachten Inge en Marti vast dat ik me als mol had verkleed, had dan zo’n groot gat gegraven en kwam dan helemaal onder het zand weer boven behhhh!!!! Mijn verjaardag heb ik ook bij Inge mogen vieren en ben versierd met een mooie slinger, erg leuk. Nu ik thuis ben is het wel stil zonder mijn lieve vrienden maar ga met baasje en vrouwtje lekker wandelen in het bos. Bedankt voor alle aandacht, liefde en goede zorgen en tot gauw, dan kom ik weer een dagje logeren. Dikke knuffel aan al mijn lieve kameraadjes en voor jullie natuurlijk.

 2. Maarten Annelies en Kyra op 29 september, 2014
 3. Inge’s Huuske: wat een fantastisch vakantie-adres voor onze Moos! De boerderij met daele speciaal voor de honden, een speelveld met animatie-team, een heuse berner chill room en de andere honden, katten en kippen is natuurlijk al geweldig. Maar met name door alle dierenliefde en aandacht van Inge en Marti kunnen we ons geen betere opvangplek voor je berner bedenken! Uit de foto’s en verslagen blijkt duidelijk dat ons hondje hier helemaal niet tekort komt en het fantastisch naar zijn zin heeft. Als we weggaan, zijn we dan ook steeds wel een beetje opgelucht dat Moos toch nog met ons mee terug naar huis wil 🙂 Tot snel!!

 4. Machiel en Maaike uit Amersfoort op 28 september, 2014
 5. Wat een geweldig leuke tijd heb ik gehad bij Inge, Marti en al mijn hondenvriendjes! Terwijl mijn familie in het voor mij te warme Italie zat, heb ik me prima vermaakt!
  Hier was het ook wel warm, maar Inge en Marti hebben lekker airco en elke dag hebben we lekker gespeeld en gerelaxt. Ook het eten was heerlijk en als ik mijn pillen niet wilde slikken, kreeg ik zelfs sardientjes!!! Daar zat dan de pil in verstopt en dan heb ik helemaal niet door dat de pil allang binnen is! Nu wil ik thuis natuurlijk ook sardientjes en m´n moeder is ze al gaan halen, haha!
  Het is natuurlijk ook weer heerlijk om thuis te zijn, maar ik mis mijn vriendjes ook heel erg. Het is wel erg stil nu en daar moet ik ook wel weer even aan wennen. Maar dat komt wel weer goed.
  Marti en ik zijn ook dik bevriend geraakt en ik stuur ´m via dit bericht een dikke hondenknuffel (smak). Inge was mijn steun en toeverlaat als Marti naar zijn werk moest en zij kan ook heerlijke yoghurtijsjes maken!! Oh oh, wat ben ik toch verwend!!!
  Kortom, het was een geweldige tijd en mijn familie en ik willen jullie hartelijk danken voor alle aandacht en liefde die ik van jullie heb mogen ontvangen. Hartstikke bedankt voor alle goede zorgen en een hele dikke knuffel aan al mijn hondenvriendjes!!!
  Hopelijk tot de volgende keer!!! Dikke kus van Nootje

 6. Als de honden konden kiezen mochten wij vaker op vakantie gaan! Zonder twijfel. Want vakantie voor ons betekent vakantie voor onze 2 berners bij Inge & Mart. Een lange logeerpartij die zij – als zij dat zouden kunnen – ongetwijfeld zouden omschrijven als EEN GROOT FEEST!
  Want wat een gastvrijheid en lieve zorg ontvangen ze bij hen. Daarnaast ongekend speelplezier op de speelweide, die de honden vast zien als een grote speeltuin waar lekker alles mag. Sinds kort is zelfs de hondenloungehoek geopend om even tussen het spelen door wat af te koelen en te ‘chillen’. En dan de overnachting; gezellig met elkaar in het ‘slaapvertrek’ met matjes en dekjes naast elkaar. Doet me denken aan het voetbalkamp van onze kinderen. TE gezellig. Ben bang dat er een keer komt dat ze niet meer mee naar huis willen… Hier kan geen baasje tegenop 🙂

 7. Lenny Kaarsgaren op 18 augustus, 2014
 8. Gisteren ben ik weer opgehaald, heb weer een super vakantie gehad bij Inge en Marti op de boerderij.
  Nu weer thuis ben ik wat stiller en rustiger dan anders, oorzaak: ik mis alle berner vrienden waar ik mee
  zo leuk mee kan spelen. In het bijzonder Marley, ik ben verliefd geworden en kamp nu met liefdesverdriet.
  Gelukkig neemt mijn vrouwtje me mee naar het bos om te wandelen en te spelen met de honden die ik daar tegenkom.
  Tot een volgende vakantie!
  Dank jullie wel en een dikke knuffel van mij.

Laat een bericht achter

'