LOGEREN IN INGE’S HUUSKE ? KLIK OP DEZE LINK


Sluiten
 • Ideaal Berner Wellness centrum

  Zelfs honden met een fysiek of psychisch probleem zijn in Inge’s Huuske veilig. Uniek.

  Familie Vonk, Heerlen

  Ideaal Berner Wellness centrum | Familie Vonk, Heerlen
 • TE gezellig !

  Ben bang dat er een keer komt dat onze twee berners niet meer mee naar huis willen… Hier kan geen baasje tegenop !

  Familie Kaarsgaren, Den Dungen

  TE gezellig ! | Familie Kaarsgaren, Den Dungen
 • Dierenliefde en aandacht

  Inge’s Huuske, wat een fantastisch vakantie-adres voor onze Moos ! De boerderij met Daele speciaal voor de honden, een Speelveld met Animatie-team en een heuse Berner chill room.

  Machiel en Maaike uit Amersfoort

  Dierenliefde en aandacht | Machiel en Maaike uit Amersfoort

Fotoalbum

Vaste bewoners | Thomas

8 januari, 2015 | Geschreven door Inge's Huuske | In de categorie: ,

Thomas, onze liefste Teddybeer is op vrijdagavond 7 februari 2014 in bijzijn van zijn grote vriend Bruno ingeslapen. Zijn andere vrienden en vriendinnetjes hebben hem zo lief gehad, dat zij Tommy als roedelleider een wel heel bijzonder en waardig afscheid hebben gegeven. Dit is voor ons onvergetelijk geweest. Als één team achter onze grote Tom.

Tom, wij zijn er kapot van en zullen jou intens missen, niet voor één dagje, niet voor één weekje, maar elke dag zullen wij aan onze grote lieve Thomas denken. Rust zacht, mijn grote knuffel. Jij zit in ons hart, jij was ons zonnetje en jij zit als zonnetje in ons hart. Lieve lieve Thomas.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Op 8 december 2011 schreef ik het volgende verhaal over onze Tom in ons FOTO ALBUM.

Thomas (Tommy, Tomhond) is onze tweede berner, en weegt op dit moment 56 kg. Normaal gesproken woog Tom ook altijd richting 60 kilo. Thomas is geboren op 1 november 2007 en komt van dezelfde fokker van Bruno uit Stroe.

Super gevoelige hond

Onze Tom is een super gevoelige hond met een hartje van goud. Een nog groter ogende berner dan Bruno, met een geheel andere vacht dan Bruno. Tom is inmiddels ook gecastreerd en is rustig van aard. Bruno en Thomas zijn onafscheidelijk en zijn twee super grote vrienden van elkaar. Daar waar Bruno is, is ook Thomas en andersom.

Thomas is onze ʻkermisattractieʼ, als Tom iemand herkent, wordt hij altijd dolenthousiast en kan 24 uur per dag naast iemand gaan zitten om aangehaald te worden. Soms zeggen wij dat Tom niets met een hond te maken heeft. Een knuffelbeer ! Tom kan dan op zijn gatje gaan zitten, met zijn poten naar boven, een ware atleet voor dit ras honden. Tom is een aandoenlijke berner met een lief en knuffelig snoetje.

Een echte lieverd !

Tom is niet de slimste van het stel. Ondanks dat ook Tom een hele goede waker is voor ʻhuid en haardʼ, kan hij soms niet zulke slimme manoeuvres uithalen. Tom heeft ooit eens een grote pluche muis van de katjes (euro 1,= bij de Ikea) opgegeten. Iets wat de maag misschien nog net kon verdragen, maar wat de darmen niet meer konden verwerken. Tom at niet meer (Tom eet altijd !) en dus naar de DA, daar bleek al snel dat zijn darmpies verstopt zaten door die kleine pluche muis. Operatiekosten: Euro 800,=, werd een duur Ikea speeltje !!

Tom kan je soms ook echt aankijken alsof hij wil zeggen: ʻvrouwtje help mij even, ik begrijp het even niet meerʼ (zie ook de foto!), hij laat werkelijk alles met hem doen.

Ook met kinderen, kleine pups of andere kleine hondjes. Tom vindt alles leuk en aandoenlijk en rolt al snel op zijn rug voor alles wat hem enthousiast benadert. Een echte lieverd!

Ook onze Tom heeft sinds kort artrose in de beide voorpoten, net als Bruno. Voor deze aandoening krijgt ook Tom nu Cosequin DS en dat lijkt ook Tom goed te helpen. Tom is onlangs met spelen en rennen zwaar onderuit gegaan, hij liep langere tijd mank, toen hebben wij uiteindelijk, bij het laten maken van fotoʼs bij de DA, ontdekt dat ook Tom artrose heeft.


B

Bruno en Thomas, grote broers

O

Ome Tom en Beau Boes

F

Florine en haar twee kanjers

E

Een pootje van Tom

O

Ome Tom en kleine Barry

T

Tom valt in slaap tijdens het spel

T

Tom en puppy Barry

T

Tom en Beau

M

Mijn lekkere knuffelt

T

Tom en Noa

T

Thomas en pup Gijsje

A

Als een schaap over de dam is

B

Bruun en Thomas bij opa en oma

Z

Zwemmen doet Thomas graag

F

Floor samen met haar doggies

L

Lekker kussentje

P

Prachtige kop!

M

Mooie foto in avondzon

K

Knappert !

T

Tom kan overal slapen

Z

Zingend samen met Vriendje

T

Tom Jean Boy en Bruno

T

Tom en boeien

P

Prachtige vent

O

Onze grote waterrat

O

Only the lonely

P

Presentatie over berners

T

Tom steelt de show

W

Wat geweldig die aandacht

K

Kus voor Keije, een 9!

S

Snuit van Tom

N

Neus van Tom

H

Helemaal doorweekt


'