LOGEREN IN INGE’S HUUSKE ? KLIK OP DEZE LINK


Sluiten
 • Ideaal Berner Wellness centrum

  Zelfs honden met een fysiek of psychisch probleem zijn in Inge’s Huuske veilig. Uniek.

  Familie Vonk, Heerlen

  Ideaal Berner Wellness centrum | Familie Vonk, Heerlen
 • TE gezellig !

  Ben bang dat er een keer komt dat onze twee berners niet meer mee naar huis willen… Hier kan geen baasje tegenop !

  Familie Kaarsgaren, Den Dungen

  TE gezellig ! | Familie Kaarsgaren, Den Dungen
 • Dierenliefde en aandacht

  Inge’s Huuske, wat een fantastisch vakantie-adres voor onze Moos ! De boerderij met Daele speciaal voor de honden, een Speelveld met Animatie-team en een heuse Berner chill room.

  Machiel en Maaike uit Amersfoort

  Dierenliefde en aandacht | Machiel en Maaike uit Amersfoort

Fotoalbum

Onze poezen | Lilly

1 december, 2011 | Geschreven door Inge's Huuske | In de categorie:

Lilly is samen met haar zusje Gijsje bij ons gekomen, nadat een van onze buren de twee kittens in hun schuur hadden gevonden. De twee waren nog te klein, zij waren te vroeg bij hun moeder uit het nest weg. De moeder hebben wij nooit kunnen vinden. Wij hebben de twee opgevangen om hen in eerste instantie door een moeilijke periode heen te krijgen. Het plan was om ze daarna te ‘herplaatsen’.
Beide katjes bleken al snel zware niesziekte te hebben, dus hebben wij ze eerst eens goed laten onderzoeken door onze dierenarts. De niesziekte was hardnekkig, het kostte wel maanden voordat zij de ziekte hadden overwonnen, maar ze zijn er wel allebei doorheen gekomen. Helaas hadden wij eerder met Mousy en ook Pleun minder succes.

Lilly en Gijsje zijn beiden met de fles grootgebracht. Ondanks dat zij in het begin erg klein bleven en maar niet aankwamen, zijn ze uiteindelijk toch voldoende gegroeid en aangesterkt. Na een langere tijd ging het dan eindelijk goed met de twee. De twee zijn nu heel flink gegroeid en ze zijn nu echt volwassen katten.

De beide katjes zijn van elkaar te onderscheiden doordat Lilly een schoonheidsvlekje op haar lip heeft. Het zijn humpies, toch blijven ze nog het meest schuw van het hele kattenstel. Herplaatsen is er nooit van gekomen, want we waren al snel gehecht aan deze tweeling ! En afstaan, dat kan ik niet zo goed hihi !

L L L L L
'