LOGEREN IN INGE’S HUUSKE ? KLIK OP DEZE LINK


Sluiten
 • Ideaal Berner Wellness centrum

  Zelfs honden met een fysiek of psychisch probleem zijn in Inge’s Huuske veilig. Uniek.

  Familie Vonk, Heerlen

  Ideaal Berner Wellness centrum | Familie Vonk, Heerlen
 • TE gezellig !

  Ben bang dat er een keer komt dat onze twee berners niet meer mee naar huis willen… Hier kan geen baasje tegenop !

  Familie Kaarsgaren, Den Dungen

  TE gezellig ! | Familie Kaarsgaren, Den Dungen
 • Dierenliefde en aandacht

  Inge’s Huuske, wat een fantastisch vakantie-adres voor onze Moos ! De boerderij met Daele speciaal voor de honden, een Speelveld met Animatie-team en een heuse Berner chill room.

  Machiel en Maaike uit Amersfoort

  Dierenliefde en aandacht | Machiel en Maaike uit Amersfoort

Contact

Route beschrijving

Plan route met Google Maps

Vanaf Utrecht

U neemt de A12 richting Arnhem/Oberhausen en blijft deze volgen.Let op rondom Arnhem is op de A12 in beide richtingen een vaste trajectcontrole opgesteld. Verplichte snelheid is 100 km/uur tenzij u er prijs op stelt nog eens een mooie foto van de achterzijde van uw auto te ontvangen.

Voorbij Arnhem blijft u de A12 volgen richting Oberhausen. Voorbij Zevenaar neemt u de volgende afslag (Doetinchem/Enschede) en volgt u de A18 tot Doetinchem.

Vanaf Rotterdam/Den Haag

U neemt de A12 richting Utrecht. Zie vervolgens de route vanuit Utrecht

Vanaf Amsterdam

U neemt de A2 richting Utrecht en volgt deze tot Utrecht. Bij Utrecht volgt u de borden Arnhem en volgt u de A12 richting Arnhem/Oberhausen. Zie vervolgens de route vanuit Utrecht.

Voor de praters/dromers/bellers en autofreaks:

Mist u de afslag Doetinchem/Enschede op de A12 dan is het via de volgende afslag (Beek) ook mogelijk om Doetinchem via de A18 te bereiken. Gewoon de borden Doetinchem/Enschede blijven volgen. Mist u ook de afslag Beek op de A12, zou zomaar kunnen want het is een prachtige route, dan rijdt u Duitsland in. Volg dan de A12, geniet van de omgeving en het buitenlandse gevoel en probeer even of de topsnelheid nog wel overeenkomt met wat de dealer u heeft beloofd. Neem op de A12 dan de volgende afslag en volg dan de borden Arnheim zodat u via de A12 weer terug rijdt om na de grensovergang via de afslag Beek en de borden Doetinchem/Enschede op de A18 terecht te komen.

De A18 heeft 3 afslagen waarop Doetinchem staat en u neemt de afslag Doetinchem-Oost, te herkennen aan de McDonalds zuil. Deze hamburgerketen heeft zich onderaan de afslag genesteld dus ziet u Mc Donalds dan zit u goed. Marti vindt de Cheeseburger top, maar Inge gaat graag voor de Chicken Sensation, maar dat terzijde. Sla onderaan de afslag rechtsaf en meteen daarna linksaf richting Gaanderen/Terborg rijden. Volg deze weg ‘Rijksweg’ tot u in het dorpje Gaanderen komt.

In het centrum slaat u bij het winkelcentrum ‘De Gaanderij’ linksaf ‘de Hoofdstraat’ in, blijft u de weg helemaal volgen, eerst over het spoor, rijdt u gewoon helemaal door tot u bij een T-splitsing komt (met een grote T-boerderij voor u) en ga daar naar links (de ‘Kerkstraat’ op). Eenmaal linksaf geslagen volgt u de weg, de kerk links (de St. Martinuskerk) laten liggen en komt u over een brug in het wegdek (dit is de brug over de Bielheimerbeek). Direct na deze brug slaat u linksaf een smalle geasfalteerde weg op (Over de Beek), waarop slechts bestemmingsverkeer is toegestaan. U volgt deze weg tot het eind en vindt dan Inge’s Huuske aan uw rechterhand. Hoort u bij het uitstappen ook nog een Bernerblaf dan zit U helemaal goed.

In het bezit van eenTom Tom?

Mocht u in het bezit zijn van een TomTom navigatiesysteem, dan moet u niet schrikken als u met deze TomTom op een onverharde weg terecht komt, rijdt u gewoon door, u komt vanzelf bij ons huis (al is het vanaf de verkeerde kant!).

 

'